Baderingen logo
En del av rørleggerkjeden:
Slik unngår du vannskader i sommer!
10.07.2018
Sommeren er høysesong for lekkende vannrør. Men noen enkle grep kan spare deg for store utgifter og mye bryderi. Se oppskrift fra Sintef på hvordan du kan sikre deg mot vannskader nå i disse ferieti...
Les mer

Om Krohn Rørleggerbedrift AS

- Etablert i mars 2011
- 11 ansatte inkl 2 lærlinger

Vi er for tiden 11 ansatte hos oss. Av disse 11 så har en utdannelse som VVS og VA ingeniør samt innehar mestbrev som rørlegger, 4 som har svennebrev som rørleggere og 2 lærlinger samt 1 økonomiansvarlig.

Fra 01.04.18 så har vi også 2 ansatte som betjener vår nye og flotte butikk i Horten Handelspark.

Bedriften satser på å ha faglærte personer i sin virksomhet, samt at vi samtidig satser på utdanning av nye rørleggere.Vi er derfor medeiere i Opplæringskontoret for rørlegger i Vestfold, slik at vi kan være med på utdannelsen av fremtidens rørleggere.

 

Vår bedrift har fokus på dagens krav til HMS og internkontroll slik at vi kan oppfylle alle krav som forventes av en seriøs bedrift innen rørleggerfaget.

 

Vi satser også på å ha oppdaterte medarbeidere på utførelse av våtrom og produkter innen rørleggerfaget. Samtlige rørleggere i vårt firma har derfor kurs i våtromsarbeider i regi av Fagrådet for våtrom (FFV). Det vil si at alle våre ansatte er sertifiserte våtromsarbeidere ihht. byggebransjens våtromsnorm. Det skjer også en kontinuerlig utvikling på lovverket som vi må forholde oss til. Senest den nye Plan og Bygningsloven, som er virksom fra 01.07.2017. Samtlige av våre ansatte er derfor kurset i denne nye loven.

 

I mars 2014 ble det foretatt et navnebytte fra VVS Rørleggeren Horten AS til Krohn Rørleggerbedrift AS.

Dette for å gjennoppta det gode firmanavnet som var i Horten fra begynnelsen på 60 tallet frem til slutten av 90 tallet. Dette har vist seg å være en riktig strategi med kjempeflott respons fra våre kunder.

 

Steinar Krohn, eier, er utdannet rørleggermester og har teknisk fagskole innen konstruksjons- og energiteknikk samt ingeniørutdanning innen VVS og VA teknikk samt kuldeteknikk. Steinar har lang erfaring i bygge- og prosjektledelse for store bygge- og anleggsoppdrag. Han har også erfaring som byggeleder for grunn-, betong-, og VA anlegg for offentlige byggherrer. Steinar er VVS ingeniør, og utfører derfor alle arbeider med prosjektering og tegning av VVS anlegg.

 

Firmaet holder til i Trimveien 41 i Horten handelspark, i lyse og trivelige lokaler.

Der har vi et av Vestfolds største butikker hvor du som kunde kan hente inspirasjon og opplevelser av baderomsløsninger i alle prisklasser.